Snö igen!

Ja ikväll har det snöat igen, stora tunga flingor.....inte roligt alls.

Elias har haft feber nu några dagar så jag har varit hemma från jobb och ska vara hemma imorgon oxå. Han var piggare imorse och en tand till hade tittat fram men sen på kvällen hade han feber igen. Ikväll kom Anders med traktorn och hjälpte Martin upp med en balk till baksidans bygge. Elias tyckte det var mkt spännande med traktorn, han älskar traktorer just nu. "Traktar" = traktor.

I lördags hade  Elias namnsdag. Först kom Johan med en grävmaskin som man har i sandlådan och sen kom mormor och morfar och Simme med en gräsklippare och en rullebör med sandleksaker. Han blev välsigt glad för sina presenter.




Han gillar sina krokodilvantar, när man tar på dom så låtsas han att dom äter upp varandra.

 Johan hjälpte oss i söndags med att bygga.


Och såhär såg det ut ikväll när balken skulle på plats.

Äntligen sol!

Såå skönt att det är lite bra väder! Vi är ute nästan hela dagarna när jag är ledig. Elias älskar ju att vara med pappa när han bygger så han vill aldrig gå in.

Igår lämnade Martin av Elias vid mitt jobb när jag hade slutat, så gick vi in och tittade på djuren. Voff voff sa Elias hela tiden. Sen åkte vi hem till mormor och morfar och överraskade dom och tiggde lite kvällsmat. Elias vill hela tiden upp för trappan till Simon men han kan inte säga Simme så han säger Minne.

Idag har vi varit en liten sväng på kyrkis efter vi lämnat bilen för att byta vindruta.


Åt glass häromdagen men godast var kexet


Nästa gång köpte jag liten pinnglass till Elias och strut till Martin och Magnum till mig. Elias åt halva sin sen snodde han Martins halva strut och min halva Magnum. Så fick jag hans pinnglass.....


Wille är numera en liten blåmes =)

Äntligen uppdaterat!

JA det var nu lääänge sen jag skrev här......datan har krånglat och kameran har krånglat och sen har jag helt enkelt inte haft någon lust heller. Men idag sker det ändringar!

På en månad så har det hänt en del, Elias pratar mycket men en hel del är fortfarande oförklarligt mummel. Mest så säger han borra, batteri, traktor och pappa. Han är inne i en pappa fas då det bara är Martin som gäller. När Elias vaknar på morgonen och Martin tar in han i vår säng så skriker han när han ser mig och vill inte vara i närheten av mig.....känns inte så kul alltid.....

Nya tänder har kommit och är på gång. Kindtänder är det den här gången. Varför få tänderna i rätt ordning va, roligare så här.

Martin har nu semester och har börjat jobba med utbyggnaden av huset och Elias hjälper till så gott han kan. MEn mest pillar han på allt han kommer åt.

Lite bilder

Gott att slicka visp med kladdkaka smet


Badar i vasken

Hjälper pappa

RSS 2.0