Stora killen

Idag har Elias varit på dagis utan blöja. Han ville ha kalsonger imorse så det fick han ha. Packade en väska med extrakläder ifall det skulle komma i byxan. Lämnade han kl 9 och när jag hämtade han kl 14 så hade han bara kissat på sig en gång. Sen har han klarat sig ändå tills ikväll då det oxå kom i byxan. Han har tom gjort nr 2 på pottan i em :)

Sydde short till honom av Martins gamla jeans men dom blev för stora först. Efter lite sprättande och knåpande så har jag sytt in dom och nu passar dom perfekt, om än lite långa..... Men jag tycker han blev cool :)




Nya hobbyn är att köra minimotorcykeln med pappa, han älskar det!

Sy och pyssla

Jag har blivit sååå sugen på att sy igen. Ska bara inskaffa lite mer tyg, blir nog en vända till Stoff och Stil när lönen kommit :)

Är med i en utlottning på Helgas Pysselsida på Facebook, Jättefina saker gör hon. Hoppas jag vinner dom virkade kakorna :) Kolla in sidan på
http://www.facebook.com/?sk=ff#!/pages/Helgas-pyssel/192676384110972


Detta är mitt senaste projekt




Embla 4 månader idag!

Oj vad tiden går fort :) 4månader är hon lilla snäckan idag, stor tjej! Har hållt på med smakportioner i 9dagar nu. Hon har smakat potatis, potatis/palsternacka, morot och potatis/majs. Och nu har hon ätit gröt i 2 dagar. Hon gillar maten och kastar sig på skeden :) men hälften av det som kommer in åker ju oxå ut....
För 2 dagar sen så vände hon sig på golvet från rygg till mage och sen vände hon en gång till från mage till rygg. Så nu är hon inte alls stilla på golvet längre. Hon kan även hasa sig på rygg bort från filten...  Hon är för det mesta nöjd och har lätt att skratta :)

Kolla vad man kan växa på 3,5 månad! Bild 1 Embla 14 dagar Bild 2 Embla 4 månader
      
Samma klänning men lite mindre nu ;)


Elias är en bra storebror. Han gillar att krama henen och kompisarna på dagis får knappt titta på henne ;)
En kväll ville han mata henne, men bara i typ 2 minuter...


Martin har tagit fram minimotorsykeln till Elias. Den är ju fortfarande för stor men han älskar den. Nu ikväll har Martin och Elias kört på gatan, dom sitter båda på motorcykeln och kör. Elias skriker hela tiden - Fortare pappa, fortare!!!


Och nu har han fått en sandlåda! -Mamma, en Massey Ferguson kom och tippade sand i min sandlåda!





RSS 2.0