Elias skruvar sönder hemmet

Maritn har köpt en liten skruvdragare till Elias, en liten riktig en. Han har haft den i en vecka nu och först lekte han bara med den, sprang runt och väsnades osv. Sen började han skruva isär sin bondgård (2 skruvar som håller ihop 2 delar). Idag upptäckte jag att han sitter och skruvar ur och i skruvarna till dörrgångjärnen till datarummet! Ifs bara de nedre men ändå! Just nu hänger den dörren bara i översta gångjärnet för när skruvarna var ute ikväll så tog batteriet slut..... Sen började han ge sig på skruvarna i golvlisten också...... Men som sagt det var MArtins idé att köpa en riktig skruvmaskin till Elias ;)

I tisdags var vi på baken och gjorde bodelning under äktenskap. Så nu ska jag också få stå skriven på huset. Sen var vi på IKEA och beställde kök! Äntligen dags, hoppas bara att allt stämmer och blir bra till slut.
Elias blev passad av momme och moffe och det älskar han. Han och hundarna sprang runt som glada galningar när dom kom.

Annars har det väl inte hänt så mkt sen sist. Bebisen i magen växer och det är en galning den också så som den sparkar och står i hela dagarna/kvällarna/nätterna..... Just nu protesterar den mot att jag skriver dumma saker....

Lite bilder från gångna veckorna





Elias har gömt Wille under filten och sen sågar han på honom. En kväll satt han halvt på Wille och så sa han: Nej Wille, inte morra, inte morra Wille..... Stackaren hade ju 13 kg unge över sig....


Lekt med tejp

Varm oboyfika i skogen :)


Cirkus Arvidsson igång igen.....

Idag har Elias suttit på pottan 3 gånger och gjort sina behov. Först i fm hittade jag han krystandes i grovköket. Kom så kan du bajsa på pottan istället sa jag, Ja sa Elias och sprang in i badrummet. Fort av med blöjan och sen satte han sig och efter en liten stund så reste han sig och hade bajsat! Överlycklig och stolt började jag överrösa honom med komplimanger (först gången bajs på pottan) varpå Trixie ser sin chans att snabbt som f*n dyka ner i pottan och snor tollen! Fick på 1 sekund övergå från att säga gulliga saker till Elias till att svära alla hemska saker jag kan till Trixie och snabbt säga LOSS! Och hon släppte den på golvet till min förvåning. Ut från badrummet for iaf Trixie så jag kunde återgå till Elias som  förvånat stod bredvid och stirrade på spektaklet.... Så då fick jag återgå till honom och säga, Bra killen att du bajsade på pottan, men nu ligger den här på golvet så nu tar vi och slänger den i toan så du kan spola..... Suck, vilken cirkus det kan bli! Numera går Trixie under benämningen Äckel Päckel Trixie.

Sen har han trots denna incident också kissat på pottan 2 gånger =)

Öroninflammation dras han med igen. Satt på akuten natten till fredag för han bara skrek och kunde inte sova. Sen började dom undra över hans märken på hela kroppen.....så nu ska vi dit igen en annan dag och ta blödningstider och se om han har nån form av sjukdom. (har som pigmentmärken efter blåmärken)

I måndags bakade vi iaf pizzabullar och kanelbullar.



RSS 2.0