Stor kille - stor säng

Ja nu är Elias en stor kille som sover i stor säng. Han fick den förra söndagen av mormor, morfar, momme och moffe i för tidig födelsepresent. Hade hittat den på blocket, precis en sådan som jag letat efter, så mamma och pappa hämtade den.
Elias var med och byggde ihop den och bäddade den och provlåg den. Men sen när kvällen kom så ville han inte sova i den...... Han försökte somna i den men till slut sa han "mamma" och pekade på sin kudde och sen på spjälsängen. 
Men i fredagsnatt så somnade han och sov i stora sängen hela natten! Och likadant natten därpå. Natten efter blev det spjälsängen på kvällen för han var hopplös men stora sängen sen när han vaknade på natten. Och nu har han åter igen somnat i stora sängen.
Han säger "ias dora däng" (med napp i munnen). Han gillar den nu =) Hoppas det håller i sig.....



Och en bild när han gungar när vi viker lakan

vart tog solen vägen?

Igår var det superväder och likadant i tisdagskväll. Men idag lyser solen med sin frånvaro.... Gör egentligen inte så mycket då Elias e sjuk igen. IDag ska vi till doktorn igen.....känns som vi e klippkunder där snart.... Det började med feber i tisdagskväll, helt oväntat efter en dag på dagis. Igår morse så hade han på gränsen till feber men var gnällig så jag stannade hemma med honom. Upptäckte då att han var flammig på skinkorna under blöjan och en stor vit blåsa på tungan. Blev mest välling på dagen men åt rejält med potatis och köttbulle på kvällen. Såg en massa knottror på benen på kvällen. Natten har sen varit jobbig, mkt gråt och skrik efter mamma. Så idag blir det att köra till vårdcentralen då dom trodde scharlakansfeber...... Hoppas bara att det är höstblåsor eller något annat.

Lite bilder från i tisdagskväll.

Älskar att hjälpa mamma vattna i trädgårdslandet (slabba med vatten)



Äntligen sommar!

Oj längesen sist igen......hmmm skärpning igen. Men är så trött på kvällarna och MArtin occuperar datorn, något att skylla på iaf ;)

Har väl inte hänt så mkt här, men jag upptäckte 12e tanden idag! Och den har han fått utan att ha feber och vara gnällig, kryss i taket....

I lördags var han med farfar och farmor hela dagen. Jag jobbade 12-21 och Martin var hemma och byggde. Så Elias var med farfar och farmor på Ikea och sen busade dom här hemma. Han var mkt nöjd och trött sen :)

Denna veckan har han varit på dagis 3 dagar i rad. Det märktes idag då han var supertrött på kvällen. I tisdags hade han inte velat sova på dagis och han somnade inte vad dom än försökte med. Så när martin hämtade han kl halv fem så slocknade han ju i bilen och sov en timme innan han fick liv i honom. Så den kvällen blev det sängdags kvart i tio.....och upp kl 06 dagen efter. Men sen har han sovit på dagis onsdag och torsdag.

Imorgon är jag ledig. På kvällen ska jag och Elias till Ramlösa och klippa oss hos Lena. Får se hur det går denna gången, sist för 3 månader sen så sprutade tårarna och snoret om honom när han klipptes........

På bilden har Elias riktiga blå snickarbyxor på sig (Ullared) och verktygsbälte och hans nya motorsåg.

RSS 2.0