Renoveringsbilder

Slänger in lite bilder på pågående renovering.

Gamla köket:


under rivning:


här ska det nya köket få plats:


Snygge snickaren!

Nu e vi Helsingborgsbor

JA det blev lite tidigare än först tänkt med utkastningen av kök och vardagsrum. Martin och hans pappa har hållt på hela veckan att riva och bygga om. Så jag och Elias har bott i Helsingborg sen i söndags em. Elias trivs bra med många som passar upp på honom. Tyvärr har han lagt till lite trots fasoner också på sista tiden. Han slänger saker på golvet och när man ber han plocka upp det till en så skrattar han en rakt i ansiktet och springer iväg....

Snö har vi fått, ligger några centimeter på marken. Igår gick vi till backen med snow racern och åkte och jag fick knappt hem honom, han älskade det! Nu är han där borta med Simon och kör med honom ;)

Inga bilder blir det idag. Får uppdatera med bilder på huset och bygget sen.

Mörkt och trist med höst

JA nu är det verkligen höst eller vinter kanske man ska säga redan nu? Idag blåser det iaf mkt och inte roligt alls att vara ute. Jag är superförkyld och har ont i halsen och Elias har blåsor i munnen och vill inte äta så mkt. Så vi har bara varit hemma och degat idag. Vet inte om jag ska släppa honom till dagis imorgon...troligtvis inte.

I torsdags så blev jag sjukskriven, jippi! Blev sjukskriven pga foglossningen och det blev tom den 22e för den 23e börjar jag havandeskapspenning. Så nu e jag hemma tills bebisen kommer! Var hos BM förra veckan och allt var bra, hjärtljuden bra och bebisen ligger redan med huvudet ner, tidigt tyckte hon. Men det gjorde Elias oxå tidigt. Martins svar när jag kom hem och rapporterade var : Fan, då kommer denna också tidigt! Men det vet man ju aldrig....

VAd har hänt sen sist...... Jo, sista helgen i oktober var vi en helg till Öland och Kalmar och hälsade på Martina, Jocke och Melvin. Jätteroligt att ses igen för det var lääänge sen sist. Godingen Melvin fattade tycke för Martin och stundvis blev Elias svartsjuk. Kul att se och prata med Martina som också ska ha barn igen. På söndagen var vi på Leos lekland innan vi åkte hem. Elias for som en virvelvind upp och ner för rutchkanor och klättrade hej vilt. Martin hade fullt sjå att följa efter. MEn sen somnade Elias gott i bilen hem.

Har blivit gjort en del här hemma också. Mormor och morfar har varit här mkt och hjälpt till, och farfar har också varit här. Nu är snart övervånongen klar, ska bara målas någon gång till sen på med nytt golv. Garderobsdörr till Elias ska beställas. Sen kan han flytta in på sitt nya rum!
Martin och farfar bestämde att en vecka i december ska jag och Elias flytta till mormor så ska dom jobba en hel vecka och riva väggarna här nere och göra så gott som klart. Köket kommer ju på fredag!


Elias hjälpte mamma att göra en pumpa.


Är inte så duktig på att bära Doris....

Elias har börjat att gömma sig i garderoben....

RSS 2.0