Öroninflammation

Ja idag efter 4 dagar med feber så åkte vi till vårdcentralen. Där hittade dom öroninflamamtion på ett öra hos Elias. Han lät även rosslig i lungorna men inget farligt än iaf. Fick pencillin mot örat och en hostdämpande medecin som vi ska ta till natten så han får sova ordentligt. Hoppas detta hjälper nu.
Imorgon ska mormor ta vab och passa Elias så jag får jobba lite. Har denna månaden jobbat 6 dagar av 14 st.... Blir lite fattigt i slutänden.

Annars har vi inte gjort nåt roligt, bara hållt oss hemma denna veckan med sjuklingen.

Anci var på besök idag och satte hårsnodd på Elias. Söt va?


Han gillar sin stol


Sitter på pottan och läser clas ohlsson katalogen, lik sin pappa...


Ännu en sjukdag

Idag har jag varit hemma med sjuk Elias. Han började med diarre i torsdags och sen fick han feber lördagkväll och samtidigt blev hostan värre och näsan bara rinner nu. Men idag är han piggare än igår.

I fredags blev Elias 1,5 år! Detta firade vi med lite fika på lördagen då mormor, morfar, simme, momme och moffe kom. Elias fick en bok av momme och moffe och en stol av mormor och morfar. Han gillar stolen skarpt :) puttar den intill soffbordet sen sätter han sig på den och sitter och ser mallig ut.


Ikväll efter badet så kissade han i pottan! Duktig kille :)

Äntligen uppdaterar jag!

Ja jag är lite dålig på att uppdatera här.....dels beror det på att vi sällan har datan igång några längre stunder för Elias går och stänger av den på knappen, vilket inte datan mår bra av. Lättare att gå in och skriva lite om datan står igång än att starta upp den och den är sååå seg att gå igång...... Sen har vi så dåliga batterier till kameran så den sällan funkar och utan foton är det ingen rolig blogg. Bortförklaringar men men......

I lördags morse såg det iaf ut så här hemma hos oss. Elias och jag var uppe kl 06 (suck, trött) och då hittade han en påse ostbågar som han glatt åt och delade med Wille.


I helgen var vi hos mormor och morfar på lördagen och hos farfar och farmor på söndagen. Trevligt att bli bjuden på lite god mat :)

I måndags när det var dags att lämna på dagis så ville han inte lämna mig. Blev ledsen men inte så mkt att göra än att gå och lämna över han till fröknarna. Inte konstigt kanske med tanke på att vi varit hemma i 1,5 vecka, sjuka och sen lediga. I onsdags var det samma sak att han blev ledsen men det hade gått över fort. Får se hur han är imorgon...

I tisdags var vi på fika hos Sanna och Linnéa. Mkt trevligt, kul för barnen att träffas och kul att se hur dom leker med/runt varandra.  Elias valde själv tröja den morgonen och då blev det ju såklart traktor tröjan.


Mamma och son. Är vi lika?


Friska

Så nu e vi friska igen tack och lov. Inte kul den där kräksjukan....

Idag har Martin varit hemma med Elias så har jag jobbat. Och oj vad Elias har drivit med pappa. Martin berättade att Elias tittade på honom med glimten i ögat, sprang fram till stereon och skruvade upp volymen på max och stack sedan därifrån. Martin skruvade ner och sen kom Elias farande en gång till och en gång till.....och knappade på alla knappar han kom år oxå :)
Han har oxå kommit på att man kan skruva på spisrattarna TROTS spis skydd! Inte roligt.....

Inga nya roliga bilder tyvärr....

RSS 2.0