Jobbat hela helgen

Ja denna helgen har vi jobbat här hemma. I lördags fm kom farfar och började hjälpa oss. Elias blev jätteglad att se honom. Han hade med sig en målarbok och massa kritor till Elias som han fick, men Elias sprang och hämtade Jula katalogen och drog ner farfar i soffan och visade sidan med borrar istället :)
Tyvärr hade Elias feber och var lite hängig så det blev en lång middagslur sen så var han hyfsat pigg igen och kunde ut och titta vad pappa och farfar grejade med.

3 generationer snickare!

Idag kom farfar igen och hjälpte oss. Sen kom även mormor och morfar och hjälpte oss med veden. Först fick jag och Elias flytta på lite brädor men han byggde torn hela tiden och blev jättearg när jag tog brädor ifrån högen så det rasade.
Sen hjälptes vi åt att köra in den nya veden och stapla upp den där den skulle ligga. Till slut och lite trixande med plats så hade hela högen kommit in där den skulle.

Bygger torn

Hjälper till med sin egen rullebör :)

TUSEN TACK TILL FARFAR, MORMOR OCH MORFAR SOM HJÄLPT OSS DENNA HELG!


Busungen Elias

Idag kom första svordomen (som han inte härmade). Han grejade med några pennor och så tappade han en kork och sa "nej fan". Jag höll på att tappa öronen men tänkte att nej jag hörde nog fel. Men sen på eftermiddagen skulle han gå iväg men sin verktygslåda och då öppnade den sig och han utbrast "nej fan". Inte bra.......får man skylla på att han jobbar för mkt med pappa på kvällarna?

Han älskar att vara ute med pappa och bygga och vill aldrig komma in när man säger att det är dags för bad eller välling. "nej ias obba" säger han hela tiden. En lördag ville jag att han skulle sova middag, han var ute med pappa och spikade. Så fort jag visade mig ute så skrek han "nej ias obba, ias obba". Han hade inte ens tid att komma in och äta lunch den dagen för att han skulle jobba.....

Här tar han kaffepaus med pappa.


HAn har börjat på nytt dagis. Nu går han på Morkullan i Hjärnarp så vi slipper köra till Munka varje dag. Inskolningen på 5 dagar gick superbra! Han var glad att komma och leka med kompisar och hälften av kompisarna har oxå flyttat från munka så dom känner han. Men sen när vi började lämna på riktigt så blev det lite protester på morgonen. Men annars går det bra.

En bild på tårtan från hans 2 års kalas
 


RSS 2.0