Dagens bästa

Martin satt och pratade med Elias om fisar. Då säger Elias - Morfar duktig fisa hela natten!  :)   :)
Kan det vara sant?


Elias med morfar i bakgrunden.


Dagens bästa

Martin satt och pratade med Elias om fisar. Då säger Elias - Morfar duktig fisa hela natten!  :)   :)
Kan det vara sant?


Elias med morfar i bakgrunden.


Dagens citat

Dagens citat från Elias " Embla, inte skrika i min bil, får inte!" 
Detta sa han imorse på väg till dagis när Embla började gråta.


Embla har nu blivit 2,5 månad gammal. Hon tycker mer och mer om att ligga i babygymmet och titta eller sitta i babysittern och titta på Elias när vi äter. Vi har också börjat på babysim som hon gillar, myser och flyter rundor. På morgonen när man pratar med henne så skrattar hon stort och skruvar på sig och sträcker ut tungan och blinkar lite med ena ögat ;) så gulligt.


Cool kille

Idag var vi på fika hos Lilly och León. Elias tyckte det var roligt att leka med Leóns leksaker. Sen strtade vi Ice Age på tvn och Elias lutade sig coolt tillbaka i saccosäcken och mös :)


Nu är våren här!





Ja nu är våren här! Solen sken och göken gol idag när jag tog en promenad.

Elias är rolig, citat från idag " jag är en tokunge" :)

Fotot nedan är taget förra veckan då vi tog en tura tillsammans med Johan, Lilly, Marcus och León.


Visa bild.JPG i bildspel

Snart sommar....

Ja eller vår iaf. Tiden går fort, det ser man ju på bloggen som inte blir uppdaterad så ofta..... Men det är mkt som ska hinnas med, 2 barn, 2 hundar och hus och hem. Jo mannen oxå, glömde visst han ;)

Vad har hänt sen sist då? Inte mkt, det dagliga bara. Elias går på dagis 15 timmar i veckan, kl 9-14 tisdag-torsdag nu när jag är hemma med Embla. Dom dagarna brukar jag njuta av lugnet eller göra saker man vill få gjort utan en halvgalen 2,5 åring.

Elias hade lunginflammation förra veckan och var riktigt dålig med 40 graders feber i 1,5 dygn innan vi kom till läkare och fick medecin. Men redan efter första medecingivan så var han betydligt piggare, otroligt att det kan verka så fort. Nu mår han bra igen och går på dagis.

Han pratar väldigt mkt nu och vi brukar skratta gott åt alla lustiga saker som kommer ut ur munnen emmellanåt..

Elias älskar fortfarande sina verktyg. Köpte en verktygslåda i plast till honom som han bär med sig överallt. Eller så tar han vad som går att bära och säger att det är verktygslåda. Han brukar inte ha tid att äta för att han jobbar. Typ Elias det är mat, kom nu och ät - "nej jag grejar" Ngr minuter senare, kom nu och ät middag -" men mamma jag jobbar ju".

Igår frågade jag vad han heter: - johansson
-nä, det heter ju mormor, säger jag. Du heter ju Arvidsson.
- ias vill bo hos mormor i ramlösa, säger han.
-vill du inte bo hos mamma? säger jag
-nej, ias bo hos mormor! säger han med ett brett leende....

En dag tog han min plånbok och när jag skulle ha tillbaka den så skulle han tvunget ha en peng. Så han fick en tia, min sista peng viket jag sa till honom. Lite senare sitter vi i bilen på väg någonstans. Då klappar han mig på ärmen och säger - "mamma var inte ledsen för jag tog din peng...."   :) gullunge!
sen när vi kommer till affären och ska betala så blir han lite bekymrad och säger -" mamma har inga pengar, ias tog den"

I söndags när han vaknade så lekte han på sitt rum. Utanför i garderoben står dammsugaren och vi hörde att han grejade med den. Så kommer han in och hoppar upp i vår säng och säger -" mitt jum så stökigt, måste städa!

Just nu gillar han att sjunga. Han brukar gå runt och sjunga "jag hamrar och spikar, jag bygger en bil"....




Kalsonger på (men blöja under....)


Fick en låtsas tatuering på Meandi party. Följande dagarna drog han stolt upp tröjan och sa " kolla mamma, jag har gaddat mig!"





RSS 2.0