Mycket har hänt sen sist :)

Ja oj så länge sen det var sist...*skäms*

19/8 fyllde Elias 3år!!! Stora killen nu. Och duktig är han som lagt blöjan (dagtid) och lämnade sina nappar till kaninerna i Hembygdsparken :) Och allt har gått över förväntan bra!
  3års tårtan

Fortfarande är stora intresset traktorer och att banka och spika och hjälpa pappa. Men han har även suttit mycket och ritat på sista tiden.

 Från Barnens gård i somras

Roliga kommentarer kommer han med hela tiden oxå :)  Idag ville jag prova en mössa på honom. Jag använder han som min levande provdocka åt det som jag syr ;) Så nu kom jag med mössan och sa att om du provar denna så får du en godis. Nä mamma mitt hår är så smutsigt här, sa han och drog handen genom håret :) Hmmm undanflykter!
En annan dag mutade jag oxå honom att prova en mössa. När jag var klar gick jag mot skåpet i köket och frågade honom vad för godisbit han ville ha som belöning. -Jag vill ha en hel påse! får jag som svar.....

Lillasyster tycker han är lite jobbig nu när hon kan ta sig runt. Hon älskar att vara nära honom och se vad han gör och att ställa sig mot hans stol när han sitter där och äter/pysslar. Han skriker -TA BORT HENNE! så fort hon ens tittar på honom.....Får hoppas det blir bättre sen någon gång i framtiden?



RSS 2.0