Uppdatering Elias

Oj så länge sen sist..... *skäms*

Men nu e det iaf sommar!! Fast vädret idag är inget vidare...

Elias är nu blöjfri på dagarna!! :) Och det har han varit sen jag skrev sist. Det går jättebra för det mesta och han springer in på pottan när vi är inne och han kissar ute när han är ute. Är vi iväg så säger han till att han behöver kissa och då går det bra att kissa på toaletten med viss hållhjälp. Och finns det ingen toalett nära så får man kissa mot en husvägg... (i Ängelholm, bredvid systembolaget....)

Den 9/6 gick han sista dagen på dagis och det var oxå sista dagen på avdelningen Gläntan. Den 22e augusti börjar han på Avdelningen Skogsharen. Där finns både ett år äldre och ett år yngre barn. Ska bli spännande.

I 2 veckor har han gått på Västersjöns simskola i gruppen Lek och plask. Det går väl sådär....Han går gärna i men vill inte göra som angelica simläraren säger. Leta sten är roligare och att simma själv. Sen börjar han frysa så fort och vill upp och värma sig och inte gå i igen. Men framsteg har han gjort. Har övergått från simring till ärmpuffar så han simmar bättre och friare och han kan använda "flytkorv" så han får upp kroppen lite när han simmar. I fredag var dom ute i båt på sjön.


Stor jordgubbe från landet. Wille rätt så sugen


Badar i västersjön

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0